Kennisbank: Algemeen
Wachtwoord opvragen voor Mijn ExactHost
Geplaatst door ExactHost Support, Last modified by ExactHost Support
Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u dat heel eenvoudig opvragen. Hiervoor dient u het volgende te doen:

Ga naar https://www.exacthost.nl/login

Klik op "Wachtwoord vergeten".

Vul uw gebruikersnaam en e-mailadres in en klik op "verzenden".

Binnen enkele minuten ontvangt u de inloggegevens voor Mijn ExactHost.

Indien u zowel uw gebruikersnaam als wachtwoord bent vergeten, kunt u mailen naar admin@exacthost.nl. Na ontvangst van uw e-mail worden uw inloggegevens gereset en binnen enkele uren per e-mail opnieuw verzonden.

(1 Beoordelingen)
Nuttig
Niet nuttig

Copyright © ExactHost | Alle rechten voorbehouden.